Close

На пръв поглед един „напълно обикновен човек“, Рубен не притежава спортен талант. Той започва да тренира в дисциплината спортни шейна чак на 21 години. Противно на всички очаквания след четири години и няколко счупени кости той се класира за зимната олимпиада в Калгари. На 47 се състезава срещу 20-годишни спортисти на игрите във Ванкувър. С историята си той казва на хората да престанат да си търсят оправдания.

Рубен е изключителен разказвач с невероятна лична история и вдъхновява хората да мислят различно, да живеят със страст, да преодоляват ограниченията, които сами са си наложили, и да постигат резултати от олимпийски калибър.

Рубен се появява в националния ефир на ABC, CBS, NBC, CNN, and FOX. За него се споменава в статии на списание Тайм, списание Съксес, Ню Йорк Таймс, както и в публикации по цял свят. Рубен е автор на книгата The Courage to Succeed (Смелостта да успееш), приета радушно от критиката.

Рубен говори от позицията на опита си като олимпийски състезател и професионалист в сферата на бизнеса. Преди да стане мотивационен лектор, той е един от най-добрите търговски агенти на копирни машини в Хюстън, Тексас. Като лектор Рубен е бил на една сцена със Зиг Зиглар, Том Хопкинс и Денис Уейтли. Списъкът с неговите клиенти е също толкова дълъг, колкото и Кой кой е в корпоративна Америка. Говори пред публика по цял свят: Европа, Африка, Азия, Северна и Южна Америка.

Презентациите на Рубен са на олимпийско ниво и остават незабравими за публиката. Убеди се сам и виж демо версията на презентацията му на неговия уебсайт.
Толкова ще ти хареса, че ще поискаш да споделиш преживяването с цялото си семейство.

Рубен живее в Колорадо с жена си Черил и двете им деца Габриела и Грейсън. Той обича предизвикателства като катеренето на високите над 400 метра планински върхове в Колорадо, сноуборда, плаването и летенето.

Книги