Close

Нашите книги

Showing all 9 results

 • Първите десет неща, които мъртвите искат да ви кажат

  Сред тези страници, изпълнени с мъдрост, хумор и – да, с радост – Майк Дули изследва нашите най-належащи и дълбоки въпроси за отвъдния (и този) живот от новата гледна точка на онези, които са преминали в следващата му фаза.

  12.90 лв. Купи
 • Преследвай мечтата си

  Как да придобиеш нужния фокус, дисциплина, увереност и кураж, за да постигнеш целите си!

  12.00 лв. Купи
 • Живей със страст

  Великите неща са навсякъде, но величието е в нас.

  12.00 лв. Купи
 • Кодът на личността за двама

  Вместо да се разстройвате от това, че сте различни, разберете защо е така! Насърчавайте се взаимно да бъдете такива, каквито сте.

  15.00 лв. Купи
 • Промо

  Преобърнатият свят

  „Преобърнатият свят“ е в списъка на стоте най-добри научнофантастични романи на 20-ти век и мястото му сред тях е повече от заслужено. Той печели наградата на Британската асоциация за научна фантастика (1974) и е номиниран за наградата „Хюго“.

  14.00 лв. 9.80 лв. Купи
 • Промо

  Престиж

  Този роман е като зашеметяващо магическо представление с всички задължителни реквизити – спиритически сеанси, различни разказвачи, семейно проклятие, двойници, загубен бележник, безтелесни духове, къща с призраци, дяволски машини, телепортация и изобилие от ужаси със специални ефекти от самия Никола Тесла.

  15.00 лв. 10.50 лв. Купи
 • Промо

  Островитяни

  В този пътеводител из Архипелага на сънищата, където всички хора са острови, но съдбите им са тясно преплетени, Кристофър Прийст е на върха на уменията си и доказва защо е сред най-добрите английски писатели.

  15.00 лв. 10.50 лв. Купи
 • Отвързаната душа

  Кой всъщност сте вие? И какво би станало, ако се освободите от вътрешните бариери и надхвърлите собствените си ограничения – с други думи, ако отвържете душата си?

  Тук ще намерите прост, дълбоко интуитивен отговор на тези въпроси и той ще промени връзката ви със себе си и света около вас.

  Само вие можете да отнемете вътрешната си свобода и само вие – да си я върнете. Никой друг.

  15.00 лв. Купи
 • Експериментът на един живот

  Какво се случва, когато се освободите от личните си предпочитания и се оставите животът да ви направлява?

  14.00 лв. Купи